Hogyan vásárolhatok?

Hűségkártya elfogadó helyek listája

NévkategóriaCímLeírás
"Kriszti" Papír, Írószer-Nyomtavány és Kreatív kellékekDekoráció, LakberendezésGyőr, Répce u. 35. 10% kedvezmény minden termékre, kivétel akciós áruk
"Kriszti" Papír, Írószer-Nyomtavány és Kreatív kellékekPapír, Írószer, MenedzsershopGyőr, Répce u. 35.10% kedvezmény minden termékre, kivétel akciós áruk
Ady Fotó ÜzletFotó, OptikaGyőr, Tihanyi Árpád u. 71.5% kedvezmény a digitális képek árából és 10% kedvezmény fotócikkekre 1.000 Ft feletti vásárlás esetén. 15% kedvezmény a képszerkesztés és a retusálás árából.
Alfa Zár és KötőelemüzletBarkács, SzerszámGyőr, Honvéd utca 9/A10% kedvezmény minden vásárlás során (kivéve akciós termékek)
Andi CipőboltRuházat, CipőJánossomorja, Szabadság u. 44.10% kedvezmény 1000 Ft feletti vásárlás esetén.
B & B Airtech Ker. Kft. Szellőzés és KlímatechnikaÉpületgépészetSopron, Baross u. 24.7% kedvezmény ventilátorokra, légcsatornára, idomokra és klímaberendezésekre.
BabavilágRuházat, CipőGyőr, Király u. 8.10% kedvezmény kismamaruhák árából
Bicvikli Kerékpárszaküzlet és SzervizSport, Szabadidő, JátékHalászi, Kossuth L. út 28.5% kedvezmény kerékpárvásárlás esetén, amely kerékpár felszerelés formájában vehető igénybe.
CALOR 2000 Kft.MezőgazdaságLébény, Dózsa György u. 111.; Tel.:06-96-564-042; 2 % kedvezmény Calor V fa, biomassza, szalmabála és vegyes tüzelésű meleg vizes kazánok árából. 2,5% kedvezmény Calor ML meleg levegős kazánok árából, 3% kedvezmény Calor PF puffertartályok árából. Füstcső és kerti fapellet tűzhely árából 5% árengedmény. Házhoz szállítás 90% engedménnyel. www.calor2000.eu;
CALOR 2000 Kft.Víz, Gáz, Villany-, szerelés, technikaLébény, Dózsa György u. 111.; www.calor2000.eu; Tel.: +36/30/ 204-6676; 06-96-564-042; Calor V fa, biomassza, szalmabála és vegyes tüzelésű meleg vizes kazánok árából 2%, Calor ML meleg levegős kazánok árából 2,5 %, Calor PF puffertartályok árából 3%, füstcső árakból 5% kedvezmény. Házhoz szállítás 90% engedménnyel a Kisalföld hűségkártya felmutatójának.

1. Termék keresés

Keresés

Az Önt érdeklő termékek felkutatását nagyban elősegíti, ha használja a keresés funkciót. Az oldal tetején található Termék-keresés ablakban kategóriánként is rákereshet az árucikkekre. A keresést az OK feliratú gombra kattintva kezdheti el.

Kategóriák

Az oldal bal szélén, a webáruházban szereplő termékek kategorizált listája található. Ezekre kattintva megjelennek a kiválasztott kategóriához tartozó alkategóriák.

2. Termék kiválasztás

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy az árucikkek mellett levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.

A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.

3. Kosár

Az oldal tetején levő Kosár feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a termékből. Az árucikkek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék megnevezése alatt lévő mennyiség mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd a Kosár Frissítése gombbal nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.

4. Megrendelés összegzés

Megrendelés

A Kosár Fiók beállítások fülére kattintva módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. A Tovább gombra kattintva a Szállítási és fizetési feltételeket állíthatja be

Szállítás

Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Fizetés

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

- Magyarország területén a termék átvételekor készpénzben (utánvéttel)

- Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, házhozszállítással

A Tovább gombra kattintva összegezve láthatja megrendelését és elindíthatja az online fizetést, illetve utánvétes fizetés esetén elküldheti a megrendelését.

5. Visszaigazolás

A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük.

A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Tovább ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.