Üzletszabályzat

Hűségkártya elfogadó helyek listája

NévkategóriaCímLeírás
"Kriszti" Papír, Írószer-Nyomtavány és Kreatív kellékekDekoráció, LakberendezésGyőr, Répce u. 35. 10% kedvezmény minden termékre, kivétel akciós áruk
"Kriszti" Papír, Írószer-Nyomtavány és Kreatív kellékekPapír, Írószer, MenedzsershopGyőr, Répce u. 35.10% kedvezmény minden termékre, kivétel akciós áruk
Ady Fotó ÜzletFotó, OptikaGyőr, Tihanyi Árpád u. 71.5% kedvezmény a digitális képek árából és 10% kedvezmény fotócikkekre 1.000 Ft feletti vásárlás esetén. 15% kedvezmény a képszerkesztés és a retusálás árából.
Alfa Zár és KötőelemüzletBarkács, SzerszámGyőr, Honvéd utca 9/A10% kedvezmény minden vásárlás során (kivéve akciós termékek)
Andi CipőboltRuházat, CipőJánossomorja, Szabadság u. 44.10% kedvezmény 1000 Ft feletti vásárlás esetén.
B & B Airtech Ker. Kft. Szellőzés és KlímatechnikaÉpületgépészetSopron, Baross u. 24.7% kedvezmény ventilátorokra, légcsatornára, idomokra és klímaberendezésekre.
BabavilágRuházat, CipőGyőr, Király u. 8.10% kedvezmény kismamaruhák árából
Bicvikli Kerékpárszaküzlet és SzervizSport, Szabadidő, JátékHalászi, Kossuth L. út 28.5% kedvezmény kerékpárvásárlás esetén, amely kerékpár felszerelés formájában vehető igénybe.
CALOR 2000 Kft.MezőgazdaságLébény, Dózsa György u. 111.; Tel.:06-96-564-042; 2 % kedvezmény Calor V fa, biomassza, szalmabála és vegyes tüzelésű meleg vizes kazánok árából. 2,5% kedvezmény Calor ML meleg levegős kazánok árából, 3% kedvezmény Calor PF puffertartályok árából. Füstcső és kerti fapellet tűzhely árából 5% árengedmény. Házhoz szállítás 90% engedménnyel. www.calor2000.eu;
CALOR 2000 Kft.Víz, Gáz, Villany-, szerelés, technikaLébény, Dózsa György u. 111.; www.calor2000.eu; Tel.: +36/30/ 204-6676; 06-96-564-042; Calor V fa, biomassza, szalmabála és vegyes tüzelésű meleg vizes kazánok árából 2%, Calor ML meleg levegős kazánok árából 2,5 %, Calor PF puffertartályok árából 3%, füstcső árakból 5% kedvezmény. Házhoz szállítás 90% engedménnyel a Kisalföld hűségkártya felmutatójának.

Webáruház üzletszabályzat

Oldalunkon történő megrendelés esetén Ön a Lapcom Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Lapcom Kft.
Adataink:
Cím: 9021, Győr Újlak u. 4/A.
Adószám: 11409393-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-005860
Telefonszám: 06/80/504-504
e-mail: webaruhaz@kisalfold.hu

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Lapcom Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A Kisalföld Hűségkártyával rendelkező vásárlók az árucikkeket mellett feltüntetett "hűségkártyás áron" vásárolhatnak. A Hűségkártyára jogosultak körét szabályozó Általános Részvételi Feltételek megtalálhatók a www.husegkartya.kisalfold.hu oldalon.


A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a termék átvételekor készpénzben (utánvéttel)
- Magyarország területén online bankkártyás fizetéssel, házhozszállítással

Szállítási feltételek, határidők:

Megrendelést csak Magyarországon belüli címre veszünk fel, kiszállítást csak Magyarországon belüli címre tudunk vállalni.
A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10 munkanap.

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Lapcom Kft. nyolc napon belül díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Lapcom Kft a termékért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is Ön viseli. Elállás esetén a terméket a 9021 Győr Újlak u. 4/a címre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton a címzésben "webáruház" megjelöléssel.

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása:
A Lapcom Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Lapcom Kft. weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Adatvédelem:

A Lapcom Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat.
Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

// Medián WebAudit Lapcom Kiadó belső oldalak 1/2